Erginer: “Çok önemli bir 3 puan aldık"

Spor Toto 1. Lig’in 29. Haftasında Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanan mücadelede Beypiliç Boluspor, Altay’ı İzmir’de 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maç sonunda iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Erginer: “Çok önemli bir 3 puan aldık"
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Erdal Tanrıverdi

Boluspor cephesi

Altay galibiyetini değerlendiren Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Zor maç oldu. Ligin kaderini bizim açımızdan belirleyecek çok önemli bir 3 puan aldık" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Boluspor, deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Planlarımızda topu Altay'a bırakmak vardı. Bunu ilk yarıda iyi uyguladık, takım savunmasını çok iyi yaptık. İkinci bölgede yapacağımız baskılarla önce pozisyon bulmayı amaçlıyorduk. Golü de öyle bulduk. İkinci yarıda biraz daha galip gelebilme stresiyle Altay'a topu haddinden fazla bıraktık. Genel olarak takım savunmasını fena yapmadık. Zor maç oldu. Bazen 3 puan böyle kazanılmak zorunda. Oyuncularım o mücadeleyi sahaya yansıttılar. Ligin kaderini bizim açımızdan belirleyecek çok önemli bir 3 puan aldık. Altay'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Altay cephesi

Altay Teknik Direktörü Osman Özköylü, beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Bu takım mutlaka çabasının karşılığını bu sezon alacak" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Altay, sahasında Boluspor’a 1-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Altay Teknik Direktörü Osman Özköylü maçı değerlendirdi. Özköylü, sürpriz bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "Son 5 haftalık süreçte çok ciddi takımlara karşı önemli galibiyetler aldık, çok iyi oyunlar oynadık. Bugün de özellikle ikinci yarıda çok etkili ve iyi bir oyunumuz var. Maalesef bulduğumuz pozisyonlarda rakip kaleciyi geçemedik. Son vuruşları yapamadık. İkinci yarı da çok ciddi bir baskı kurduk ama bunu sonuca ulaştıramadık. Son 5 dakikada bir gol bulabilseydik belki ikinci bir golü de atabilirdik. Çünkü oyunu o noktaya getirdik. Maalesef maçı kaybetmemizin en önemli sebeplerimizden bir tanesi ilk yarıdaki düşük tempolu ve üretkenlikten uzak oyunumuzdu. Bu bizim adımıza hiç istemediğimiz bir durum. Rakip adına pozisyon olmayan maçta 1-0 kaybettik. Böyle bir maçı kaybetmek bizi üzüyor. Oyuncu arkadaşlarımız teşekkür ediyorum. Özellikle ikinci yarıda herkes her şeyini ortaya koydu. Bugün şanssız bir günümüzdeydik. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Nereden geldiğimizi çok iyi biliyoruz. Bundan sonraki 5 maçta da geldiğimiz noktadaki zorlukları bilerek kazanmaya devam ederek geçireceğiz. İlk 2 iddiamızı sonuna kadar devam ettireceğiz. Sonrasında ne olur diye bakacağız ama bu takım mutlaka çabasının karşılığını bu sezon alacak. Oyuncularımla gurur duyuyorum, onlara inanıyorum. Moralli bir şekilde perşembe günü oynayacağımız Ankaraspor maçına odaklanacağız" şeklinde konuştu.

10 Nis 2021 - 21:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.