Eriş Yem bayan kursiyerlere Silivri de bulunan tesislerinin kapılarını açtı

Bolu'da İŞKUR ve Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı ile ortak yürütülen Tarımsal Nüfus Gençleşiyor Projesi kapsamında 17-28 Kasım tarihleri arasında Süt Sığırı Yetiştiriciliği Kursuna katılan 40 bayan Kurs Eğitmenleri Ziraat Mühendisi Tuba Ertonga ve Ziraat Mühendisi Suna Eker'in refakatinde Eriş Yem' in Silivri Ortaköy bulunan Yem Fabrikası ve AR-GE Çiftliğine teknik gezi düzenledi.

Haber Merkezi

İŞKUR ve Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı ile ortak yürütülen Tarımsal Nüfus Gençleşiyor Projesi kapsamında 17-28 Kasım tarihleri arasında Süt Sığırı Yetiştiriciliği Kursunun 8. günün de 40 bayan kursiyer Eriş Yem'e götürüldü.Kurs Eğitmenleri Ziraat Mühendisi Tuba Ertonga ve Ziraat Mühendisi Suna Eker'in refakatinde gerçekleşen teknik gezide Eriş Yem'in Silivri Ortaköy bulunan Yem Fabrikası ve AR-GE Çiftliği ziyaret edildi.Öğrenilen teorik bilgiler pratikte yapılan işlerleri yakından görme fırsatı bulmaları anlamında faydalı oldu.Teknik gezi sırasında yetkililere bayanlar istek ve sorularını sordular. Bolunun batı ve doğu köylerinden olan iki köyün bayan üreticileri böyle bir etkinlikle buluşarak aralarındaki iletişimi kuvvetlendirdiler.Tüm masrafları Eriş yemin karşıladı gezi dönüşünde bayanlar Panorama 1453 Fetih müzesini gezdiler. Görsel şölen halindeki geziden çok etkilenen bayanlar geziden çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.

01 Ara 2014 - 18:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.