Eski Bolu Valisi Düzce’de tutuklandı

FETÖ operasyonu kapsamında Aydın’ın Nazilli ilçesinde gözaltına alınan Bolu eski Valisi İbrahim Özçimen, Düzce'de çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber: Kasım ŞAHİN

2010-2014 yılları arasında Bolu'da görev yaptıktan sonra merkez valisi olarak atanan İbrahim Özçimen, darbe girişiminin ardından açığa alındı. FETÖ'nün emniyet imamı olarak bilinen 'Kozanlı Ömer' lakaplı Osman Hilmi Özdil'in kayınbiraderi olan Özçimen, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nın darbe girişimiyle ilgili başlattığı FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde gözaltına alındı. Dün akşam elleri kelepçeli olarak Düzce Adliyesi'ne sevk edilen Özçimen, adliyede geç saatlere kadar süren işlemlerinin ardından tutuklandı

31 Tem 2016 - 18:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.