Eski İl Başkanı vefat etti

Saadet Partisi Bolu Eski İl Başkanı Veysel Çetinkaya hayatını kaybetti.

Haber: N. Halid Altundal

2012 yılından itibaren Sadet Partisi Bolu İl Başkanlığı görevini sürdüren, aynı zamanda SP Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olan Veysel Çetinkaya yakalandığı korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Çetinkaya’nın eşi ve oğlunun da korona virüs testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Veysel Çetinkaya'nın cenaze namazı, sevenlerinin yoğun isteği ve ailenin de onayı ile 30 Temmuz Perşembe günü (yarın) saat 10:00'da Bolu Merkez Kadı Camii önünde kılınacak. Saat 9:30'da Beşkavaklar Mahallesindeki evinden tekbir ve salavatlar ile uğurlanıp saat 10:00'da Bolu Merkez Kadı Camii önünde kılınacak cenaze namazına müteakip Seben'de defnedilecek.

Veysel Çetinkaya 1959 yılında Seben’de doğdu. Gerede İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören Çetinkaya, yüksek öğrenimini 1981 yılında Bursa Yüksek İslam Enstitüsünde tamamladı. Bolu Merkez İmam-Hatip Lisesi’nde 30 yılı aşkın Meslek Dersleri Öğretmenliği yaptı. 2012 yılında görevinden emekli oldu.

Bolu Milli Gençlik Vakfı Eğitim Başkanlığı, Bolu AGD Eğitim Başkanlığı yapan Çetinkaya 2007 yılında ÖĞDER Bolu Şubesi kurucu üyeliği ve 5 yıl süre ile Şube Başkanlığı görevi yürüttü. 2012 yılında emekliliği ile birlikte Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığına getirilen Çetinkaya, 2014 Mahalli İdareler seçiminde Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildi. Çetinkaya evli ve 2 çocuk babasıdır.

29 Tem 2020 - 16:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

INC - riyasız. mütevazi. Dünya ve makama değer vermeyen hizmet ve dava nerde varsa orada duran Veysel abim. Rabbim seni güzel ağırlaşıyor. Melekler hüsnü muamele eylesin. Rabbim cennet versin. Geride bıraktığın sevenlerine sabır ve metanet indirsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 16:12