ESKİ MEZUNLAR PİLAV GÜNÜNDE BİR ARAYA GELDİ

Bolu Fen Lisesi’nden mezun olan öğrencilerin isteği doğrultusunda, Fen lisesi birinci pilav gününü Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nın katılımları ile gerçekleşti.

ESKİ MEZUNLAR PİLAV GÜNÜNDE BİR ARAYA GELDİ
Haber albümü için resme tıklayın

Bolu Fen Lisesi mezunları pilav gününe ailesi ile birlikte katılan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, eski öğrenciler ile bol bol sohbet etti. Böyle birlikteliklerin yapılmasının önemli olduğunu kaydeden Vali Zahteroğulları ve katılımcılar canlı müzik ile eğlendiler.

Bolu Fen Lisesi ilk mezunlarını 2003 yılında vermeye başlarken, o günden bu güne kadar 758 öğrencisini mezun verdi. Bolu Fen Lisesinden mezun olan öğrencilerin yaklaşık 3/1’i tıp, diğerleri de çeşitli mühendislik, hukuk, eczacılık gibi bölümleri kazanmıştır. Şu anda ise okulda öğrenci sayısı 385 olup, 122 öğrenci yatılı olarak okumakta.




göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.