Eskiler pilav gününde buluştu

Gerede Meslek Yüksek Okulu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen pilav gününde eski mezunlar ve mevcut öğrenciler bir araya geldiler.   Yüksek Okul kampüs alanında gerçekleştirilen pilav gününe...

Gerede Meslek Yüksek Okulu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen pilav gününde eski mezunlar ve mevcut öğrenciler bir araya geldiler.

Yüksek Okul kampüs alanında gerçekleştirilen pilav gününe Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Atay, A.İ.B.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, İlçe Emniyet Müdürü Metin Şenol, daire başkanları ve öğrenci aileleri katıldılar. A.İ.B.Ü Gerede Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale; artık geleneksel hale dönüşen 2. Pilav gününde kalabalık bir kitleyi yüksek okulda görmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, bu etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür etti. Okulunun 20. Yılı münasebetiyle idari personele teşekkür plaketi verdi. Teşekkür plaketlerini Gerede Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Atay takdim etti. Pilav günü etkinliklerinde emeği geçenlere ayrıca teşekkür belgesi verildi. Bu çerçevede Gerede Belediyesi adına belgeyi Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Atay aldı, belge töreninin ardından protokol, davetliler ve öğrenciler yemekhanede pilavlarını yedikten sonra spor salonunda düzenlenen canlı müzik programına katıldılar.

31 May 2012 - 20:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.