Ev hanımlarına düzenli ailenin işlevi anlatıldı

Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde AB Projeler ve Dış İlişkiler Ofisi’nin yürüttüğü “Uyumlu Aile Düzenli Toplum” Projesi kapsamında “Psikososyal...

Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde AB Projeler ve Dış İlişkiler Ofisi’nin yürüttüğü “Uyumlu Aile Düzenli Toplum” Projesi kapsamında “Psikososyal Krizler, Sağlıklı Bir Aile Nasıl Olmalıdır? Aile İçi Çatışmalar ve çözüm Yolları” konularını içeren bir konferans düzenlendi. Bolu Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen konferansa Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, Ankara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Uzman Psikolog Seda Haran ve ev hanımları katıldı. Programda Psikolog Seda Haran tarafından sağlıklı ve düzenli bir ailenin ne şekilde olması gerektiği ile ilgili ev hanımlarına ipuçları verildi.

23 Nis 2012 - 21:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.