Evcil, “Evlat olmadıktan sonra BABAM desen ne olur”

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in, Alpaslan Türkeş’in mezarını ziyarete gitmesine Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Adem Evcil ateş püskürdü. Evcil Tuğrul Türkeş’e sert tepki göstererek, “Yolunda yürümediğinin mezarına su döksen, taşını toprağını öpsen ne olur. Evlat olamadıktan sonra BABAM desen ne olur” dedi.

Adem Evcil açıklamasında, “Türkiye de tüm merhum siyasi liderlerin isimleri üniversitelere verilirken, hatta terörist isimleri dahi devletin havaalanlarına konulurken, TBMM' de Kayseri Üniversitesine Alparslan TÜRKEŞ isminin verilmesini ret eden birinin kabrine gitmesi ne kadar masum olabilir ki? Siz değil miydiniz? Başbuğ Türkeş’e darbeci diyen” diye konuştu.

“SİZ DEĞİL MİYDİNİZ? ÜLKÜCÜLER FATİHA OKUMAYI BİLMEZ DİYEN?”

“Oy için şeytanla yatacak adamların Başbuğ Türkeş'in mezarına gitmesine inanın kimse şaşırmadı! Bir hususu hatırlatmak isterim kaybettiğiniz oylar semizlendirdiğiniz PKK'nın meclisteki uzantısı HDP'ye kayan oylardır. Puanlarınızı yanlış yerde aramaktasınız! Bir heyeti İmralı’ya göndererek elinizdeki caniye barış çağrısı yaptırarak bu oylarınızı geri alabilirsiniz! Barzaniye, Şivan pervere, Osloda, Dolmabahçe’de pkk ya uzattığınız o pis ellerinizi Cennet Mekan Başbuğumuzun kabrinden bir an önce çekin! Bu hareketin mensuplarına kafatasçı diyeceksin, ırkçı diyeceksin sonra seçim yaklaşınca Ülkücü kardeşlerim, MHP'li kardeşlerim! Yok öyle bir dünya bizim bizden başka kardeşimizde yok dostumuzda yok! Ülkücü hareketten size oy çıkmaz.” HABER MERKEZİ

02 Eyl 2015 - 18:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.