Evcil, şehit toprağını Doğanay’a getirdi

15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü mensuplarınca kalkışılan darbe girişiminde TSK'nın en seçkin birliklerinden olan Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmek isteyen Semih Terzi'yi alnının ortasından vurarak darbe girişimine en büyük darbeyi vuran Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in şahadete ulaşması sonrası, Niğde'de yaşayan ailesi ve kabri ziyaretçi akınına uğruyor.

HABER: SEMİH BAYKAL

FETÖ’cü hainler tarafından şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ailesini ve kabrini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Adem Evcil, şehidin kabrinden aldığı toprağı AKP İl Başkanı Nurettin Doğanay'a getirdi.
Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ailesine ve kabrine ziyaretinde yaşadığı duyguları anlatan Evcil, şehidin kabrinden aldığı ve Türk bayrağına sardığı toprağını AKP Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'a takdim etti.
Şehit Başçavuş Ömer Halisdemir'in ve 240 şehidimizin 15 Temmuz akşamı FETÖ'cü teröristlerce ülkemizin birliğine yönelik yaptıkları ihanete canlarıyla dur dediklerine dikkat çeken Nurettin Doğanay, MHP İl Başkanı Adem Evcil'e de şehit toprağını kendisine getirmesinden dolayı teşekkür etti.
Doğanay; "O ihanet gecesinden bu yana 240 şehidimiz var ve bu makama erişmek için canını bu memleket için, bu vatan için, bayrağımız için vermeye hazır milyonlarca vatandaşımız halen şehitler tepesini boş bırakmıyor. 240 şehitle bu hainler, bu alçaklar, bu vatanı düşüremediler. 2 bin 200'e yakın gazimiz de var. Bu millet; bu zalimlerin, bu alçakların karşısında kahramanlar olarak, şehitler olarak yeniden bir tarih yazdılar. Onlar demokrasi dediler, onlar vatan dediler, onlar Allah dediler, onlar şehadet dediler, öyle yürüdüler. Bizim dinimizde biz biliyoruz ki Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiz. Onlar diridirler. Peygamberlikten sonra en yüce makam şehitlik makamıdır. İşte şehitlerimiz şu anda peygamberimize komşu oldular. Rabbim bizleri de onlara komşu etsin. İnşallah bu yolda Rabbimin emrettiği yolda kararlılıkla yürüyeceğiz. Ülkemizi inşallah birlik içerisinde, beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhu içerisinde daha ilerilere taşıyacağız" dedi.

17 Ağu 2016 - 17:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.