Evcil’den Doğanay’a cevap

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Adem Evcil, kendisi ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’a yaptığı yazılı basın açıklama ile cevap verdi. Evcil; “Sayın Doğanay gündemi çarpıtmanın değiştirmeye çalışmanın bir lüzumu yok! Bizler Şeyh Edebali'nin 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışını hayatına düstur edinmiş insanlarız” dedi.

Haber: Semih BAYKAL

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Adem Evcil ile Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay arasında sular durulmuyor. İlk olarak MHP İl Başkanı Adem Evcil, kendi sosyal medya hesabından Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay hakkında ‘İlk okul mezunu olduğu için vekil adayı yapılmayan, dışardan liseyi nasıl bitirdiğine kendisi de inanamayan şahsiyet; Ağababanın anahtarını aldılar, seninki de yakındır” demişti. Bunun üzerine AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’da kendi sosyal medya hesabından cevap vermişti. Doğanay; “MHP İl Başkanı Adem Evcil kardeşimizin siyaset yapmak adına eğitim durumum ile ilgili sosyal medya üzerinden şahsımla ilgili kullandığı yakışıksız ifadeler son derece talihsiz açıklamalardır. Ve bir o kadar da benim hiçbir dönem Milletvekili aday adayı olmadığımı bilmeyecek kadar da bilgisizce yapılmış iftiralardır” demişti. Doğanay’ın kendi sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklama üzerine MHP İl Başkanı Adem Evcil yazılı bir basın açıklaması yaptı. Evcil yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; “ Sayın Doğanay gündemi çarpıtmanın değiştirmeye çalışmanın bir lüzumu yok! Bizler Şeyh Edebali'nin 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışını hayatına düstur edinmiş insanlarız. Dağdaki çobanda bizimdir, bağdaki çifçide, ovada ki işverende, mecliste ki siyasetçide... İnsanın insana üstünlüğünün ancak takva da olduğunu bilir ve onu söyleriz. Bolumuzun gündemi sizin başında olduğunuz partinin bürokratları ile ilgili YOLSUZLUK iddialarıdır.1 Haftadır konu ile ilgili ağzınızı bıçak açmamıştır. Bu konuları görmezden gelip tek derdiniz anahtar olmuştur. Milliyetçi-Ülkücü Camianın her ferdi Ülkü Ocakları ve MHP'nin aynı babanın evlatları olduğunu iyi bilirler. Bu konu bizim iç meselemizdir ve ailemizi ilgilendirir” diye söyledi.

“BAŞKA PARTİLERİN İÇ MESELELERİNİ AĞZINIZA SAKIZ ETMEK SİZİN HADDİNİZDE, HAKKINIZDA DEĞİLDİR”

Başkan Evcil açıklamasının devamında şunları ifade etti; “ Türkiye geçtiğimiz günlerde İETT müdürü gibi görevden alınan bir BAŞBAKAN hadisesi yaşadı. Sizde bu Başbakanın talimatı ve izni ile atama başkanı olarak makamınızda oturmaktasınız. Akşamdan sabaha sizinde ne olacağınız belli değil. Şahısların gelip geçici, makamların baki olduğunu da bilmektesinizdir. Bizlerin dünya hayatı namına bulunduğumuz yerlerden bir beklentimiz olmamış ve olmayacaktır. Başka partilerin iç meselelerini ağzınıza sakız etmek sizin haddinizde, hakkınızda değildir. Bizlerde yaptığı talihsiz ve çarpıtıcı açıklamaya rağmen yinede 'Hem YARADANDAN ,hemde YARADILANDAN ' ötürü yaş itibarı ile şahsımda büyük olan Nurettin abiyi severim. Burada bir kez daha yineliyorum MHP ve ÜLKÜ OCAKLARI aynı şerefli ailenin mensubu iki kardeştir ve ailemiz içerisinde olan bizi ilgilendirir” diye ifade etti.

18 May 2016 - 17:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

AKİF - bu partinin yönetimi yokmu hep tek başına gazetelerde başkan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 17:19