Farkındalık yaratmak için kitap okudular

Bolu Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri Fransa ve Rize Çayeli ortaklığında katıldıkları eTwinning projesi kapsamında ilimizin tarihi ve turistik mekanlarında okuma etkinliği gerçekleştirdi.


Haber: Ceylan Beykoz

Bolu proje sorumlusu Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu 4/B Sınıf Öğretmeni Ferda Kök öğrencilerle Gölcük ve Taşhan’da yaptıkları okuma etkinliği ile okumanın yeri ve zamanın olmadığına dikkat çekerek aynı zamanda tarihi ve turistik yapılarla okuma etkinliğini bütünleştirmek istediklerini belirtti. 81 il ve Avrupa’dan Fransa, Portekiz, Romanya, Arnavutluk, İspanya, Polonya, Azerbaycan, Ukrayna, Litvanya, İtalya gibi ülkelerin de ortağı olduğu proje 28 Mayıs ta tüm Türkiye’de eşzamanlı yapılacak sergiyle sona erecek. Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu ‘nun sergisi ise 28 Mayısta Yücetürk Sanat Galerisinde yapılacak.

25 Nis 2018 - 13:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.