Fatih’in omzu çıktı!##hb_sdk.gif

Ligin ilk yarısında Adanaspor maçında sakatlarak omzu çıkan orta saha oyuncu Fatih Gül’ün K.Erciyesspor maçı hazırlıklarının yapıldığı Nevşehir Avanos da omzunun üstüne düştü ve yapılan...

Ligin ilk yarısında Adanaspor maçında sakatlarak omzu çıkan orta saha oyuncu Fatih Gül’ün K.Erciyesspor maçı hazırlıklarının yapıldığı Nevşehir Avanos da omzunun üstüne düştü ve yapılan ilk müdahaleler sonrası hastaye kaldırdı. Hastanede yapılan müdahale sonrası omzunun çıktığı anlaşılan Fatih’in omzu yerine getirildi.

İlimizi yeniden etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Erciyesspor maçı hazırlıkları için Nevşehir Anavos’a giden kırmızı-beyazlı ekibimiz, sabah yaptığı çalışmada tatksiksel çalışma yaptı. K.Erciyespor maçı öncesi Avanos da kampa giren Boluspor’da zorlu karşılaşma öncesi gelen kötü haber teknik heyetin morallerini bozdu. Sabah yapılan taktiksel çalışmada takım arkadaşıyla girdiği ikili mücadele sonrası omzunun üzerine düşen tecrübeli orta saha oyuncusu Fatih Gül’ün omzu çıktı. Masörler tarafından yapılan ilk müdahale sonrası Nevşehir’e hastaneye kaldıran tecrübeli oyuncunun omzunun çıktığı ve omzunun hastanede yerine getirildiği belirtildi.

Tecrübeli oyuncusu Fatih Gül’ün daha önce Adanaspor maçında da omzu çıkmış ve sahalardan yaklaşık 5 hafta uzak kalmıştı.

15 Mar 2012 - 14:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.