Fatma Hoca’dan bir sergi daha

İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliği ile açılan el sanatları kursunda İğne Oyası ve El nakışlarında öğretmenlik yapan Fatma Isnık, öğrencileriyle birlikte Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezinde 'İğne Oyası ve El Nakışları Sergisi' açtı.


Haber: Semih Baykal

Bolu'da ilk olarak öğretmenlik hayatına 1986 yılında İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunda usta öğretici olarak göreve başlayan Fatma Isnık, 32 yıldır dikiş nakış öğretmeni olarak Bolu Halkına hizmet veriyor. Başarılı öğretmen Fatma Isnık, 32 yıllık öğretmen hayatı boyunca ilimizi uluslararası fuarlarda başarıyla temsilen Fatma Isnık, öğrencileriyle birlikte Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezinde ‘Geleneksel El Sanatları İğne Oyası Sergisi açtı. Açılışa Vali Aydın Baruş’un eşi Nagihan Baruş, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, Halk Eğitim Müdürü Kenan Öztürk, çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşma yapan Halk Eğitim Müdürü Kenan Öztürk; “Çok uzun ve ince emeklerle hazırlanan bu sergi için Fatma Isnık hocamıza çok çok teşekkür ediyorum. Kurslarımıza gelmeyen hanımefendileri de kurslarımıza davet ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından sergi vatandaşların hizmetine açıldı.

16 Mar 2018 - 14:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.