FETÖ’nün kitapları çöpte

Bolu’da bir vatandaş, OHAL’in uygulamaya konulmasıyla birlikte korkuya kapılarak, evindeki kütüphanesinde bulundurduğu Fethullah Gülen’e ait kitaplarını çöpte attı. İsmi açıklanmayan şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Ayrıca, Gülen’e ait kitapların yanı sıra çöpte bir adet bilgisayar har disk bulundu.

FETÖ’nün kitapları çöpte
Haber albümü için resme tıklayın
Haber: Faruk ÇİDEM


Edinilen bilgiye göre Borazanlar Mahallesi 404. Sokak üzerinde bulunan bir çöp kutusunun içersine FETÖ Terör örgütün lideri olarak tanımlanan Fethullah Gülen’in kaleme aldığı çok sayıda kitabın atıldığını ihbarını alan Olay Yeri İnceleme ve TEM Şubesi olay yerine gelerek incelemede bulundu.

Yapılan arama ve görgü tanığını tespitinin ardından, bir vatandaşın siyah poşetler içerisinde çöp kutusuna kitapların atıldığını kamera kayıtlarından tespit ederek, şahsı gözaltına aldılar. Fethullah Gülen’e ait olduğu tespit edilen çok sayıda kitap ve bilgisayar hard disk ile birlikte ismi açıklanmayan şahıs ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


31 Tem 2016 - 18:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.