FİDAN’dan delegeye çağrı

Ziraat Odası Bolu Şube Başkanlığına aday olan Bolunun tanınmış işadamı Hakkı Fidan, Ziraat Odası delegelerine çağrıda bulunarak, oylarına sahip çıkmalarını istedi. Fidan, “Bu güne kadar sizi unutan odanızı siz unutmayın, gerekli cevabı sandıkta verin” dedi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Bolu Şube Başkanlığına aday olan ve Bolu çiftçisi için on dört proje sloganıyla ortaya çıkan Hakkı Fidan, seçime bir gün kala Ziraat Odası Delegelerine seslendi. Fidan, “Biz köylümüzün, çiftçimizin geleceği için onların hizmetkarı olabilmek için yılmadan, usanmadan çalışmak için bu yola baş koyduk. Bunun için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymaya kararlıyız. Bolu çiftçisi ve köylülerimiz için on dört ana projemiz var. Bu projeleri adım adım çiftçimize sunmak ve onların faydası yönünde hayata geçirmek istiyoruz. Bunun için de tüm delegelerimizden destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

UNUTULDUĞUNUZU UNUTMAYIN!

Bu güne kadar mevcut yönetimin çiftçi ve köylü için yeterli çalışmaları göstermediğini hatırlatan Fidan, “Bolunun çiftçisini köylüsünü on iki yıldır hatırlamayanlar, şimdi seçim arifesinde köylüyü çiftçiyi arar sorar olmuşlar. Bizim milletimiz kendisini unutanları asla unutmaz. Kendisi için çalışacak ekibi de bilir, kendisini unutanları da bilir” dedi.

KOLTUK TATLI MI GELİYOR?

On iki yıldır görevde olan yönetimin, 2011 yılında yapılan son kongrede yeniden aday olmayacaklarını ilan etmesine rağmen yeniden aday olduğunu vurgulayan Fidan, “Dört yılda ne değişti? 2011 yılında ‘artık aday olmayacağız’ diyen yönetim neden koltuğa sıkı sıkıya sarılma gereği duyuyor? Çiftçiye köylüye çalışmayanların başka hesapları mı var? Bu sorulara umuyorum kongrede kürsüde şeffaf bir şekilde cevap verecekler, vermezlerse de biz bu işin takipçisi olacağız, huzurlarınızda söz veriyorum!” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

12 Şub 2015 - 19:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.