Garnizon şehitliğinde tören

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıl dönümü dolayısıyla Bolu Garnizon Şehitliğinde resmi tören düzenlendi.

Haber: Esra Öztürk

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Bolu Valiliği öncülüğünde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Bolu Belediyesi koordinasyonunda Sağlık Mahallesi'nde bulunan Garnizon Şehitliğinde tören yapıldı. Düzenlenen törene Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Sabri Saldıroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, 15 Temmuz’da İstanbul’da şehit olan polis memuru Ozan Özen’in babası Metin ve annesi Emine Özen, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte başlayan törende İl Müftülüğünden imamlar şehitlerimizin ruhları için dualar okudular. Edilen duaların ardından protokol üyeleri ve törene katılanlar 15 Temmuz günü İstanbul'da görev yaptığı esnada şehit edilen polis memuru Ozan Özen ile şehitlikte kabri bulunan diğer şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıldı.

15 Tem 2019 - 13:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.