Gece gündüz görev başındalar

Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, hafta sonu ilimizi etkisi altına alacak olan kar yağışı nedeniyle gece gündüz demeden, yolların açık olması giçin trafik ekiplerini hiç yalnız bırakmadı.

Haber: C. Kutay Aykan

Yaklaşık bir haftadır ülke genelinde ve ilimizde son yılların en şiddetli kar yağışına maraz kalmasının ardından Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir içi ve TEM otobanının açık tutulması için canla başla görevlerini sürdürüyorlar.

Trafik ekiplerine moral vermek ve işlerin en iyi şekilde işleyişini sağlamak amacıyla Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, gece gündüz demeden, trafik ekiplerinin hep yayında oldu.

Emniyet Müdürü Aksoy, “Yollar bize memleket, hava soğuk ama içimiz sıcak, yüzümüz gülüyor, 7/24 görev başındayız. Evlatlarda yılgınlık, yorgunluk, şikayet yok. Aile terbiyesi ve vatan sevgisi kanlarına işlemiş.

Gündüz, gece lastik kontrolü! Biz sizi önemsiyoruz lütfen siz de hem kendi canınızı, hem de başkalarının canını önemseyin! Trafik ekiplerini cani gönülden kutluyorum. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ve bir an önce sürücülerin, yolcuların sıcak yuvalarına ulaşması için görevlerinin başındalar. Ayrıca, yolda kalan ve zincir takamayan vatandaşlara da trafik ekiplerimiz yardımcı olmaktalar” dedi.

23 Oca 2022 - 13:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.