Gece yarısı soygun

D-100 kenarında eğitim ve öğretim veren Bolu Meslek Yüksekokulunun belediye durağının yanında bulunan Bolu Kart Dolum ATM’si soyuldu. Zanlılar 2 saat süren kovalamaca sonrası kıstırılarak yakalandı.

Haber: Kasım ŞAHİN

Bolu’da ATM soyguncuları ile polis arasında saat 00.00 ila 02.00 arasında büyük bir kovalamaca yaşandı. 3 soyguncu levye ile öğrencilerin halk otobüslerine binmek için para karşılığı kartlarına dolum yaptığı ATM açılarak içerisindeki paralar soyuldu.

Olayın ihbarını alan çok sayıda asayiş ve trafik ekibi olay yerine geldiğinde soyguncular, geldikleri araçla kaçtı. Plaka ve araç modelini tespit eden polis ile soyguncular arasında büyük bir kovalamaca başladı. ATM’nin soyulduğunu haber alan Belediye yetkilileri olay yerine gelerek polisten bilgi aldı.

Kaçan soyguncular TEM’de bir tesislerin içerisinde yol kesme ve sıkıştırma yöntemiyle 3 soyguncu kaçtıkları araçla birlikte ele geçirildiler. ATM’den soyulan paralarda araç içerisinde bulundu. 3 zanlı sorgulanmak üzere Asayiş Şubesine getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


03 Kas 2017 - 09:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.