“Geleceğin Türkiye'sinde Bolu'nun katkısı büyük olacak“

Bolu Valisi Aydına Baruş, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bolu Şubesi 1'inci Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Burada yaptığı konuşmada Bolu'nun geleceğin büyük Türkiye'sinde büyük katkılar vereceğine inandığını söyledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği 1'inci Olağan Genel Kurulu Dernek binasında yapıldı. Düzenlenen genel kurula Bolu Valisi Aydın Baruş,Gümrük ve Ticaret Eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ile Fehmi Küpçü, çevre illerden gelen MÜSİAD Şube Başkanlar, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marş'ının okunması ile başlayan programda daha sonra Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu. Genel Kurulun sonraki ayağında ise Divan Başkanı olarak Abdullah Abat seçilirken, kongrede ilk sözü MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Eyüp Uzun yaptı ve katılımcılara teşekkür etti.

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise MÜSİAD'ın çok eski bir üyesi ve çalışanı olarak, bu çatı altında olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu ifade ederek genel kurulun hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü de yaptığı konuşmada MÜSİAD'ın 25 yıl önce kurulmuş çok köklü bir dernek olduğunu belirterek, "Yolunuz bahtınız açık olsun. Yeni başkan ve yönetimine başarılar diliyorum, başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi.

Genel Kurulda son konuşmayı yapan Bolu Valisi Aydın Baruş ise Bolu'nun geleceğin büyük Türkiye'sinde büyük katkılar vereceğine inandığını söyleyerek, "Bolu'da kısa bir süre önce göreve başladım ve ilk gözlemlerim itibari ile Bolu'nun Türkiye'nin kalkınmasında çok değerli katkılar sunabilecek ciddi potansiyele sahip bir ilimiz olduğunu ifade etmek isterim. Bu ilk gözlemlerimizden yola çıkarak Bolu'nun geleceğin büyük Türkiye'sinde büyük katkılar sunabileceğine inanıyorum. Bu inançla söylüyorum ki biz birbirimize destek olduğumuz sürece gerek kamu kurumları gerek belediyelerimiz gerekse Milletvekillerimiz, STK'larımız el ele verdiğimiz müddetçe Bolu'nun hak ettiği yere geleceğine yürekten inanıyorum. Türkiye son yıllarda çok ciddi mesafeler kat etti. Türkiye bunu odağına insanı alarak başardı. Biz geçmişte insanımıza ve onların değerlerine saygı duymadan ve ona değer vermeden kalkınacağımızı zannettik. Şunu bilelim ki dünyada ne kadar büyük doğal kaynaklara, petrole sahip olursanız olun insanınızla barışık olmadığınız insan kaynağınızı öne çıkarmadığınız sürece hem ekonomik anlamda hem de dünyadaki saygınlık alanında ilerleme kaydetmeniz mümkün değil. İşte MÜSİAD'ın Türkiye'nin insan kaynağına değer veren, insanının değerleri ile barışık iş adamları olarak Türkiye'nin kalkınmasında çok ciddi katkılar sunabileceğini düşünüyorum. İleriki dönemde gerek Milletvekillerimizle gerek sivil toplum kuruluşlarımızla Bolu'nun potansiyelini iyi değerlendiririz, güzel ilimizin kalkınmasında değerli katkılar sunarız ve Bolumuzu Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı hedeflerine, vizyonumuzla ve stratejilerimizle çok iyi bir yere getiririz. MÜSİAD Bolu Şubesi'nin Olağan genel kurulunun yeniden ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

22 Mar 2015 - 19:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.