Gelin yılda bir kez eşit olalım

3 Aralık Dünya Engeliler Günün de Köroğlu Engelsiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Saat: 13:00 'da Necip Fazıl Kültür Merkezinde Gelin yılda bir kez eşit olalım adı altında özel bir etkinlik düzenliyor.

Haber: Semih BAYKAL

Düzenlenecek etkinlik hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Şeyda Ay; " Bu etkinliğimize öncelikle tüm Bolu halkı, engelli ailelerimiz, Sayın protokolümüz herkes bu etkinliğe davetlidir. Etkinlikten bahsedecek olursak, bu etkinliğin içeriği özel eğitim gereksinimi olan özel çocuklar üzerinde ki sporun etkisidir. Biz bunun anlatılması için Türkiye Özel Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın'ı ve AİBÜ Fen Edebiyat Dekanı Prof. Dr. Hamit Çoşkun'u konuşmacı olarak davet ettik. konuşmacılardan önce AİBÜ Mehter Takımı sahne alacak ve Ayşe Atılgan'ın Motivasyon Sensin sunumu olacak, arkasından da Halk Sanatçımız Ömer Öztekin'in konseri olacaktır. biz hep birlikte orada olmak istiyoruz ve herkesi oraya davet ediyoruz" dedi.

02 Ara 2014 - 18:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.