Genç fizyoterapistler ant içti

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’ndan mezun olan 31 fizyoterapist ant içerek meslek hayatına atıldı.   Mezun olan fizyoterapistler için İzzet Baysal Kültür...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’ndan mezun olan 31 fizyoterapist ant içerek meslek hayatına atıldı.

Mezun olan fizyoterapistler için İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salon’da tören düzenlendi. Törene, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende konuşan AİBÜ Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Necmiye Ün Yıldırım, mezun olan öğrencileriyle gurur duyduklarını belirterek, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden mezun olan fizyoterapistlerin meslek hayatlarında iyi yerlere geldiklerini söyledi. Bu yıl mezuniyetin Fizyoterapist meslek yasasının çıkmasıyla birlikte daha da anlamlı olduğunu ifade eden Necmiye Ün Yıldırım, genç mezunlara meslek yaşamlarında başarılar diledi.Törende yaptığı konuşmada öğrenciliğin ve öğrenmenin hayat boyu sürdüğünü söyleyen AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, fizyoterapistliğin dünyada giderek önem kazanan bir meslek olduğunu belirtti. Mezunlardan okullarını ve İzzet Baysal’ı meslek yaşamlarının her evresinde hatırlamalarını isteyen Coşkun, mezunların iyi bir eğitim almasını sağlayan AİBÜ Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu öğretim üyelerine de teşekkür etti. Törende genç mezunlar Fizyoterapist Andı içerek mezun olmanın gururunu yaşadı. Mezun öğrenciler danışmanları Öğretim Görevlisi Şebnem Avcı da unutmadı. Danışmanları Şebnem Avcı’ya çiçek veren öğrenciler, törenin sonunda keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.

30 Haz 2011 - 21:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.