Genç Girişimciler Kurulu Geleceğin Girişimcilerini ağırladı

Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde görev yapan Geç Girişimciler Kurulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programları kapsamında Atatürk İlköğretim okulu öğrencilerini bir dizi programla ağırladı.

Ticaret ve Sanayi Odası Türker ATEŞ, Genç Girişimciler Kurulu başkanı Haluk YERLİKAYA,Atatürk İlköğretim okulu Müdürü Fuat BAYRAMOĞLU, öğretmen ve veliler ile Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri programda hazır bulundu.

Bolu’nun iş liderleri sizler olacaksınız

Toplantı salonunda söyleşi ile başlayan programda Haluk YERLİKAYA öğrencilere ilerde hangi meslek sahibi olacaklarını sorarken gelen cevaplar üzerine “ Elbette doktorluk, hemşirelik ve olmak istediğiniz meslekler çok güzel inşallah dileğiniz yerlerde olursunuz fakat inanıyorum ki aranızdan Bolu’nun geleceğine ışık tutacak kalkınmasında önemli roller oynayacak fabrika sahipleri, işverenler çıkacaktır, bu gün bizler buradayız ama yarın sizler Bolu’nun ticari liderleri olacaksınız” dedi.

Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum

Türker ATEŞ ise yaptığı konuşmasında ”Odamız ilk defa bu kadar renkli bir güne ev sahipliği yaptı bir gün bu koltuklarda sizler oturacak, yaşadığınız şehrin kalkınmasında rol oynayacaksınız, bütün çocuklarımızın 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

Hem bizlere hem öğrencilerimize ayrı bir ufuk açtınız

Okul Müdürü Fuat BAYRAMOĞLU ise yaptığı teşekkür konuşmasında “ Çocuklarımız ilk defa şehrimizin genç iş liderleri ile tanıştı ve meslek sahibi olma denildiğinde çocuklarımızın aklında bir işletmenin sahibi olma, işveren olma fikirlerini uyandırdınız, bizi davet edip bu buluşmaya mimarlık yaptığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Ticaret Odası Sinema salonu oldu


Daha sonra “6 süper kahraman” çizgi filmi izlenerek çocukların keyifli vakit geçirmesi sağlanırken, Geçtiğimiz günlerde İstiklal Marşı okuma yarışmasında birinci olan Atatürk ilköğretim okulu öğrencisi Ayşe Sude VURAL’ın sahnede İstiklal Marşı’nı okuması ile duygu dolu anlar yaşanırken, VURAL hem arkadaşlarına hem izleyenlere en güzel 23 Nisan hediyesi vermiş oldu. HABER MERKEZİ

20 Nis 2015 - 20:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.