Gerede’de esnaf ve vatandaşlar denetlendi

Gerede’de,  İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye çapında “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla başlatılan program kapsamında esnaf ve vatandaşlar denetlendi.

Haber: BMA

İçişleri Bakanlığı’nın Türkiye genelinde sıkı denetim yapılacağını açıklamasının ardından Gerede’de Kaymakam Cengiz Ayhan başkanlığında Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Emniyet Müdürü Kürşat Ergün, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Burak Şentürk, İlçe Tarım Müdürü Mutlu Yıldız, STK temsilcileri ve muhtarların katılımıyla maske ve sosyal mesafe denetimlerinin ikincisi yapıldı.

“DİKKAT ETMEK HEPİMİZİ KORONAVİRÜSTEN KORUR”

Yapılan denetim sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Gerede Kaymakamımız Sayın Cengiz Ayhan, STK Temsilcilerimiz, Muhtarlarımız, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ile beraber ilçemizde; İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde gerçekleştirilen (Covid-19) tedbirleri kapsamında 2. denetimi gerçekleştirdik. Sağlığımız için kuralları ve uyarıları dikkate alalım. Maske takmak, sosyal mesafe kuralına uymak ve hijyene dikkat etmek hepimizi koronavirüsten korur. Hemşehrilerimizden istirhamımız tedbiri elden bırakmamalarıdır” ifadelerini kullandı.

12 Ağu 2020 - 11:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.