Gerede’de kazasız gün geçmiyor

Gerede Karabük dönel kavşağında neredeyse her gün bir trafik kazası meydana geliyor. Kavşağın küçültülmesi yönünde gelen uyarıların ardından yapılan işlemlere rağmen dikkatsiz sürücülerin hataları sebebiyle kazalar halen devam ediyor.

Gerede’de kazasız gün geçmiyor
Haber albümü için resme tıklayın

HABER: FARUK ÇİDEM


Gerede’ye en önemli ihtiyaç olarak yapılan dönel kavşak, yapıldığı andan günümüze yüzlerce kazanın adresi oldu. İlk yapıldığında dönel kavşağın çok büyük olduğu, işaret levhaları eksik olduğu ortaya çıktı. İlk günlerdeki haliyle peş peşe onlarca kazaya davetiye çıkarmıştı. Sürücülerden gelen şikayetler artınca Karayolları yetkililerinin yerinde yaptığı inceleme sonrası, yapılan incelemede dönel kavşak kısmen küçültüldü. Dönel kavşağın küçültülmesiyle kazalar bir nebze olsun azaldı. Kazaların azalmasına rağmen, kış şartlarıyla birlikte dikkatsiz sürücüler hızla girdikleri dönel kavşakta kaza yapmaya devam ediyorlar. Vatandaşların ve sürücülerin ısrarla dönel kavşağın biraz daha küçülmesini istemelerine karşılık, standartların altına inilemez cevabıyla kazalar olmaya devam ediyor. Konu hakkında Karayolları yetkililerini göreve çağırıyoruz.

08 Oca 2016 - 16:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.