Göçmenler birbirine girdi

İlimiz Kardelen Meydanı’nda yabancı uyruklu oldukları öğrenilen bir grup birbirine girdi. Çıkan kavgada yaralananlar olurken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Haber: Gönül OLUTÜRK

Olay, geçtiğimiz akşam saatlerinde ilimiz merkez Kardelen Meydanı’nda gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu oldukları öğrenilen bir grup Bolu Valiliği önünde başlayarak kavga etmeye başladı. Kardelen Meydanı’na kadar devam eden kavgada yaralananlar olurken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavga vatandaşlar arasında büyük paniğe neden oldu.

Kavga eden şahıslardan bir kaçı, polis ekiplerine karşı gelmeye çalışmasının ardından tansiyon iyice yükseldi. Takviye ekiplerinin gelmesi ile beraber polisler kavgaya karışan şahısları gözaltına alarak Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği’ne götürdü. Kavgada yaralanan şahıslar ise yapılan ilk müdahalenin ardından karakola sevk edildi.

04 Eyl 2017 - 11:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.