Gökçesu Belediyesinden yeni toplu taşıma aracı

Bolu İli Mengen İlçesine bağlı Gökçesu Beldesinin Belediyesi vatandaşlar için toplam 70 kişilik kapasitesi ve yaklaşık 70 Bin TL’ye mal olan yeni toplu taşıma aracı aldı.

Özel Haber: Semih BAYKAL

Gökçesu Belediye Başkanı Atilla Ateş, vatandaşların her türlü hizmetlerinde ücretsiz kullanılacak yeni bir otobüs aldıklarını açıkladı. Ateş, daha önceden resmi olmayan 70 model bir araçla hizmet verdikleri ve bu yeni aracın alınması gerektiğini ifade etti. Yaklaşık 70 Bin TL’ye aldıkları otobüsün 70 kişilik bir kapasiteye sahip olduğunu ve bu araç dışında yeni bir araç daha alacaklarını açıkladı.

VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

Ateş, toplam 70 kişi kapasiteli ve yaklaşık 70 Bin TL’ye aldıkları yeni otobüs hakkında bilgiler verdi. Ateş; “ Böyle bir araca ihtiyacımız vardı. Çünkü Beldemize öğrenci taşıyoruz ve bunun yanı sıra mahallelerimize servis yapıyoruz. Önceden resmi olmayan 70 model bir araçla bu işleri yapıyorduk. Bu zamana kadar böyle sağlıklı bir araç almamız gerekiyordu. Allah nasip etti ve böyle bir araç alarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Aldığımız bu araç yaklaşık 70 Bin liraya mal oldu ve Belediyenin tamamen öz kaynaklarıyla aldık. Bu araç Gökçesu Beldesinin tamamında hizmet verecek. Aracımız servis dışında düğün, sünnet ve cenaze gibi törenler de vatandaşın hizmetin de kullanılacak. Şimdiden bu araç Gökçesu Beldesine hayırlı olsun. Ayrıca bu araç dışında bir araç daha alacağız. Bu alacağımız yeni araç da aynı şekilde vatandaşlarımıza hizmet verecek ve herhangi bir şekilde vatandaşlarımızdan ücret alınmayacak” dedi.

13 Kas 2015 - 17:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.