Gölcük Tabiat Parkı'nda kar kalınlığı 1 metreyi aştı

Bolu'da, etkili olan kar yağışıyla birlikte Gölcük Tabiat Parkı'nda kar kalınlığı 1 metreyi geçti. Yeşil alanların ve tabiat parkındaki gölün karla kaplı halinin havadan görüntüsü mest etti.

Haber: S. Özge Yücel

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan ve Bolu'nun incisi olarak bilinen Gölcük Tabiat Parkı kar yağışıyla birlikte beyaz örtüyle kaplandı. Kent merkezine 13 kilometre uzaklıkta bulunan ve kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği tabiat parkı, dondurucu havaya rağmen tatilcilerin ilgi odağı oldu. Fotoğraf tutkunlarının özellikle kış mevsimlerinde vazgeçilmezlerinden birisi olan Gölcük Tabiat Parkı'na gelen tatilciler karlı havada keyifli anlar yaşadı. Göl çevresinde yürüyüş yapan, bol bol fotoğraf çektiren tatilciler eşsiz manzaranın tadını çıkardı.

Kar yağışının etkili olduğu Gölcük Tabiat Parkı'nda hava sıcaklıklarının eksi 15 derecelere kadar düşmesiyle park içerisindeki göl de buzla kaplandı. Tabiat parkının beyaz örtüyle kaplandığı kartpostallık manzaranın havadan görüntüsü hayranlık uyandırdı.

Tatil için İstanbul'dan Gölcük Tabiat Parkı'na gelen Kadir Ateş, "3-4 günlük tatil için geldik. Burası gayet güzel. Ulaşım da rahat. Her yer bembeyaz. İnsanı rahatlatan bir yer. Manzara çok güzel. İnsanı rahatlatan bir yer" dedi.

27 Oca 2022 - 12:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.