Gölyüzü mahallesinde silahlı soygun

Bolu’da Gölyüzü Mahallesinde bulunan PTT şubesi kimliği belirsiz bir kişi tarafından soyuldu. Yapılan ilk incelemede güvenlik kameralarında bir kişinin hırsızlık için şubeye girdiği tespit edilirken ne kadar paranın çalındığı tespit edilmeye çalışılıyor.

Olay, gece saatlerinde Gölyüzü Mahallesi Dere Sokak üzerinde bulunan PTT şubesinde meydana geldi. Gece saatlerinde şubenin kapısını açarak içeri giren bir kişi kasalarda bulunan paraları çalarak kaçtı. Sabah saatlerinde PTT şubesinin yanında bulunan işyerinin sahibi kapıyı açık olduğunu fark ederek polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma başlattı. İlk incelemede kapıda bir zorlamanın olmadığı tespit edildi. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık şüphelisinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

“MİKTARI AÇIKLAMAK DOĞRU DEĞİL” PTT Başmüdür Vekili Vedat Uysal, şubelerinde bir soygunun gerçekleştiğini belirterek çalınan para miktarı hakkında bilgi vermesinin doğru olmadığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

19 Haz 2021 - 12:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.