Görselliği hayran bıraktı

Bolu merkeze bağlı Çepni köyü sınarları içerisinde yer alan ve doğa harikasıyla görenleri kendisine hayran bırakan Akkayalar Travertenlerinin buz tutması muhteşem bir görselliği ortaya koydu.


Haber: Erdal Tanrıverdi

Bolu merkeze 10 kilometre mesafede bulunan ve Bolu’nun Pamukkalesi olarak da bilinen Akkayalar Travertenleri yaklaşık 8 metre uzunluğunda buz sartıkları oluşturması muhteşem bir görsellik yarattı.

Bolu ve Batı Karadeniz’in tek örneği olan, doğal yapısını yıllardır koruyan Akkayalar yaz aylarında Pamukkaleyi andırması kış aylarında ise buz sarkıtlarıyla adını bu yönde de duyuran bölgede, ayrıca maden suyunun bulunması da artı bir katma değer yaratıyor. Akkayalar Travertenlerinin buz tutması görenleri şaşkına çevirirken, birçok vatandaşlar araçlarını durdurup, bol bol fotoğraf ile video çekimi gerçekleşti.

27 Oca 2022 - 12:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.