Göynük’te fırtına

Bolu’nun Göynük ilçesinde dün akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur ile birlikte 106.2 kilometre hızında şiddetli fırtına Göynük’ü birbirine kattı.


Haber: C. Kutay Aykan

Meteoroloji Müdürlüğü tarafından birçok ile turuncu ve sarı kodlu uyarı yapıldı. Dün akşam saatlerinde Bolu’nun Göynük ilçesinde 106.2 kilometre hızında fırtına meydana geldi. Meydana gelen fırtınada, İlçe Merkezinde bazı kamu binalarının, ağaçların, evlerin çatılarının ve araçların zarar gördüğü tespit edildi. Olay yerine kısa süre içerisinde Bolu AFAD Müdürü Cengiz Çavuş ve ekibi gelerek durum hakkında bilgi aldı. Yaşanan fırtınada herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadığı tespit edildikten sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe İtfaiye Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekipleri alan taramasına devam ederek, tehlikeli arz eden bölgelerde şerit çekti. Gece boyunca Göynük Belediyesi ve Göynük ilçe Müftülüğü anons sistemlerinden vatandaşlar uyarıldı.

08 Nis 2022 - 10:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.