Göynük’te yeni yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor…

Göynük Orman İşletme Müdürlüğünün 2016 yılı Yol Yatırım Programında bulunan Göynük Orman Şefliği 061 kod nolu 1+800 km, 107 kod nolu 5+400 km ve 108 kod nolu 1+000 km yeni yol yapım işleri çalışmaları hızla devam ediyor.

HABER: Ceylan BEYKOZ

Şu ana kadar 061 kod nolu 1+800 km’lik Taşoluk Dere - Çaldoruğu Altı orman yolunun bitirildiği, Nisan ayında ihalesi yapılan 107 kod nolu 5+400 km’lik Sandıklı Dere - Gelözü Mahallesi orman yolunun 4+000 km’lik bölümünün tamamlandığı ve Mayıs ayında ihalesi yapılan 108 kod nolu 1+000 km’lik Çubuk Dere – Gölet Camii Dere orman yolunun da en kısa zamanda bitirileceği bildirildi.

Göynük Orman İşletme Müdürlüğü Yapı Denetim görevlileri tarafından sürekli denetlenen yollarda yolun tekniğine uygun yapılmasının sağlandığı belirtildi.

B tipi orman yolu standartlarında yapılan ve bölgedeki üretim, koruma, silvikültür gibi ormancılık faaliyetlerinin daha etkin ve hızlı bir biçimde yapılabilmesi için planlanmış olan yeni yolların, olası orman yangınlarında yangın sahasına daha hızlı ulaşarak erken müdahale ile orman yangınlarının kısa sürede söndürülmesine imkân sağlayacağı ifade edildi.

15 Tem 2016 - 17:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Göynük - göynük,örencik köyü,kabakulak mahallesinin yolu'da orman yolu,çok dar ve virajlı,islah edilmesi,karadağ var,hisarözü,dokurcun ormanları var,kaydadeğer başka yol yok.örencik eriklidereler'den de kabakulak mahallesine orman yolu ister,ormana yangın'da müdahale imkansız.i̇vedi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 17:37