Gribal enfeksiyonla mücadele başlatıldı

Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince il merkezindeki okul, cami ve bakım evlerinin ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışması başlatıldı.

Haber: BMA

Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü hava koşullarında yaşanan hızlı değişim ile beraber il merkezindeki okulların ortak kullanım alanları için dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışması başlattı. İl merkezindeki okullarda gribal enfeksiyonun önüne geçilmesi amaçlanılan çalışmalarda özellikle tuvalet, depo, arşiv gibi ortak kullanım alanları Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince dezenfekte edilerek ilaçlanıyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü, halk sağlığının ön planda tutulduğu çalışmalarına kısa süre içinde cami, huzurevi ve çocuk bakım evleri gibi diğer kurum ve kuruluşlarla devam edileceğini bildirildi.

06 Eki 2017 - 15:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.