Güz Sulama Birliğini ziyaret etti

Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Güz, Bolu Ovası Sulama Birliğini ziyaret etti.

Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye devam eden Mehmet Emin Güz, Bolu Ovası Sulama Birliğini ziyaret etti. Başkan Sabahattin Altunel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Mehmet Emin Güz, sulama birliğinin çok kutsal bir görevi yerine getirdiğini ifade etti. Güz, “Su getirene ‘Su gibi aziz ol’ denir. Su bizim töremizde, inancımızda kutsaldır. Sulama Birliği de kutsal bir görevi yerine getiriyor. Çok önemli bir hizmet yapıyorlar. Başkanımızın çalışkanlığını biliyoruz. Bolu için kendisinin şans olduğunu düşünüyorum. Milletvekili olursak başkanımızın bizi çok iyi çalıştıracağını biliyoruz. Omuz omuza, gönül gönüle bir çalışma yapacağız” dedi.

Bolu Ovası Sulama Birliği Başkanı Sabahattin Altunel, Mehmet Emin Güz’ü TBMM’de vekil olarak görmek istediklerini ifade ederek, “Size milletvekilim demek istiyoırum. İnşallah sizi bu şekilde görürüz. Bolu’da 32 köy ve 16 mahalleye sulama hizmeti veriyoruz. Bolu ovası büyük bir alan. Yıllık 20 bin dekarlık alana hizmet veriyoruz. Susuz tarım olmaz, tarımsız da ülke olmaz. Yaptığımız çalışmalar ziraat, turizm ve sanayi ile ülkemizi bütünleştiriyor. Bolu Sulama Birliğini ziyaret etmeniz köylere ve tarımla uğraşan kesime verdiğiniz değeri gösteriyor. Size bu yolda başarılar diliyoruz” diye konuştu. HABER MERKEZİ


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.