Hacetler Mahallesinde yangın

Dörtdivan Hacetler Mahallesi’nde sabaha karşı çıkan yangında bir samanlık tamamen yandı, bir ev de kullanılamaz hale geldi.

Haber: Ceylan Beykoz

Hacetler Mahallesi’nde sabaha karşı çıkan yangını gören vatandaşlar saat 4:29’da itfaiyeye Ekiplerine bildirdi.Yangın ihbarını alan Dörtdivan Belediyesi İtfaiye Ekibi ilk müdahaleyi yaptı. Yeniçağa Belediyesi İtfaiyesi’nden de takviye istenmesi üzerine Yeniçağa İtfaiyesi de yangına müdahale etti. Ahşap samanlıktaki yangın bitişiğindeki eve sıçradı. Evin çatısında başlayan yangın üst kat odaları da etkisi altına aldı. İtfaiye ekipleri evin kapılarını kırarak yangına içeriden de müdahale etti.Uzun bir mücadelenin ardından yangın kontrol altına alındı.

Dörtdivan ve Yeniçağa İtfaiyelerinin iki buçuk saat süren özverili çalışmaları sonucunda yangın söndürüldü.Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için polis inceleme başlattı.

11 Eyl 2020 - 11:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.