Haddini aşmıştır...

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın’dan AKP Düzce Milletvekili Korkmaz’a yönelik sert açıklama. Aydın, “Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde AKP Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz talihsiz bir açıklama yapmış, haddini aşarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye hakaret etmiştir” diye konuştu.

Haber:Kasım ŞAHİN

Aydın, sert ve bir o dara da düşündürücü açıklamasının devamında şunları söyledi; “İmralı’daki bebek katiline “Sayın” diye hitap eden bir genel başkana sahip siyasi partinin mensuplarının da; hayatını milletine, devletine adamış bir ülkü devinden bahsederken yakışıksız kelimeler kullanmasına şaşırmamak gerekir. Zira AKP; terör örgütlerini dost, Türkiye sevdalılarını düşman edinmeyi prensip edinmiştir. Türkiye’mizde son 12 yılda birçok alan gibi siyaset de kirletilmiştir. AKP iktidar hırsı ile tarihimizi, dilimizi, milli değerlerimizi siyasi entrikalarına alet etmiş, gündemi değiştirmek ve algı oyunları yaratmak için her fırsatta milli duygularımızla oynamıştır. Genel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde de koltuğunu bırakmak istemeyen bazı vekiller gündeme gelebilmek için bu gibi siyasi oyunlar peşine düşebilir. Her ne kadar İbrahim Bey’in bu tavrını basit siyasi bir hamle olarak görüyorsak da Genel Başkanımıza sarf ettiği çirkin kelimeler için kendisini şiddetle kınıyoruz. Korkmaz bu çirkin yakıştırma için Genel başkanımızdan ivedilikle özür dilemelidir” dedi.

Aydın, açıklamasını şöyle tamamladı; “Hazret kelimesinin anlamına bakmak için bizleri Türk Dil Kurumu Sözlüğünü okumaya davet eden Korkmaz’a biz de diyoruz ki; “ hazır sözlüğü elinize almışken hırsızlık ve yolsuzluğun kelime anlamlarına da bakın ve partinizin diğer vekillerine de yüksek sesle okuyun lütfen” Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye “aynaya bakın” diyen Sayın Korkmaz; siz de sözde değil özde “Hazretleri”ni görmek istiyorsanız Kur’an-ı Kerim’e bakın. Hazır Kur’an elinizdeyken de hırsızlık ve yolsuzluğa ortak olanların veballerine bakın. Biraz önce de söylediğim gibi genel seçimler yakın. Biz eminiz ki çok yakında Türkiye’nin umudu Türk Milliyetçileri bu gidişata dur diyecek ve din maskesiyle, oy satın alanlara hadlerini sandıkta bildirecektir” diye tamamladı.

25 Oca 2015 - 16:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.