Hani bisiklet yoluydu!!!

Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesi’nde hayata geçirilen bisiklet yolunda otomobiller cirit atıyor. Bisiklet sürücülerine yol vermeyen ve mavi boyalı özel yolun ortasına araçlarını çeken bu sürüceler tepkilere neden oldu.

Haber: Kasım ŞAHİN

Bolu’da bisiklet sürücüleri, kendileri için yapılan bisiklet yolunu bir türlü kullanamıyor. İzzet Baysal Caddesi’nin tamamına yapılan bisiklet yolunda cirit atan otomobiller, hem yayaları hem de bisiklet sürücülerini tehlikeye sokuyor. Dün sabah saatlerinde mavi yoldan ilerleyen bisiklet sürücülerine bazı otomobil sürücüleri ise korna çalarak yoldan çekilmesini istediler.

Bazı bisiklet sürücüleri tepki gösterse de olumlu bir sonuç alamadılar. Çünkü hemen her gün caddeye giren araçların altında kalma riskiyle karşılaşan bisiklet sürücüleri ve yayalar, bir an önce yetkililerin bu duruma çare bulmalarını istediler.

08 Eyl 2014 - 19:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.