Hasta ziyaretleri devam ediyor

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz çeşitli hastalık, kaza gibi nedenlerle sağlık sorunları yaşayan 7 kişiyi evlerinde veya tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

HABER: Aysun BEYKOZ

Bolu’da yaşayan hasta ve hasta yakınlarına moral aşılamak, sağlık durumlarını takip etmek ve varsa ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen hasta ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve diğer kurumların destek verdiği hasta ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu hafta 7 ailenin daha kapsını çaldı. Ziyaretlerde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a; Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Taner Laçin, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seçkin Özgen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Turgut Ergül ve Belediye Meclis Üyesi Ayşe Betül Sağlık de eşlik etti. Ayrıca AK Parti il teşkilatlarını temsilen; il başkan yardımcısı Hasan Kanca, il yönetim kurulu üyesi Emine Aydemir ve merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Sema Yeşilbağ da yer aldı.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindeki heyet çeşitli hastalık, kaza gibi nedenlerle sağlık sorunları yaşayan hastalarla geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret esnasında ailelere imkânlar dâhilinde her türlü desteğe hazır olduklarını ileten heyetten Sağlık İl Müdürü Mahut Arık, hastalara sağlık hizmetleri hakkında bir takım sorular sorarken; maddi zorluk çektiklerini ifade eden aileler için de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yararlanmasına ilişkin durum tespiti yapıldı.

30 Haz 2016 - 18:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.