Hastanenin camından atladı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören bir şahıs kendini odanın penceresinden aşağıya attı. İntihar eden şahsın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Olay dün sabah saatlerinde meydana geldi. Rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmek için hastaneye yatan Y.G. isimli vatandaş bir anda yattığı yataktan kalkarak acık olan odanın penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Düşme neticesi ağır yaralanan Y.G. hemen acil serviste tedavi altına alındı.

Hastaneye gelen hasta yakınları tarafından atlarken ve düştükten sonra kanlar içersinde görülen Y.G.’nin hemen acil servise alınarak tedavisine başlanırken, bilinci yerinde olmayan şahsın ifadesi alınamazken hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

25 Tem 2014 - 18:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.