Hastaneyi birbirine kattılar

Bolu'da polis tarafından yaralanan şüphelinin yakınları İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde kavga çıkardı: 3'ü Polis 6 Yaralandı. Olaylara Çevik Kuvvet ve çok sayıda Asayiş ekibi müdahale etti.

Haber: Kasım ŞAHİN

Bolu'da, inşaat malzemesi çaldıktan sonra kaçmaya başlayan hırsızlık şüphelileri, polis tarafından vurularak durdurulmuştu. Yaralı şüpheliyi görmeye gelen yakınları, hastanede kavga çıkardı. Kavgada 3'ü polis 6 kişi yaralandı.Bolu'da, önceki gün polis kurşunuyla yaralanarak hastaneye kaldırılan hırsızlık şüphelisinin yakınları ile polis arasında çıkan kavgada 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün Alpagutbey Mahallesi'nde bir inşaattan hırsızlık yapan Müslüm K. ve Arif Ö.'nün içinde bulunduğu minibüsle polis ekipleri arasında yaklaşık 20 dakika boyunca kovalamaca yaşandı.

Polis ekiplerinin tüm ihtarlarına rağmen durmayan hırsızlardan Müslüm K. isimli sürücünün elinde silaha benzer bir aletin olduğunu gören ekipler, önce havaya daha sonra da aracın lastiklerine ateş ettiler. Kurşunları minibüsün lastiklerine isabet etmesi sonucu minibüs durduruldu.

Ekipler, aralarında hırsızlığın da olduğu 13 farklı suçtan kayıtları bulunan Müslüm K. ve Arif Ö. isimli hırsızları gözaltına almak için minibüsün yanına gittiklerinde, sürücü Müslüm K.'nin yaralandığını gördüler. Müslüm K., polis ekipleri tarafından olay yerine çağırılan 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı.

ŞÜPHELİNİN YAKINLARI HASTANEDE KAVGA ÇIKARDI

Hastanede tedavi gören Müslüm K.'nin yakınları, şahsı görmek için hastaneye gitti. Geniş güvenlik önleminin alındığı hastanede, birinci derece yakınlarına Müslük K.'yi görmeleri için izin verildi. Bu sırada Müslüm K.'nin diğer yakınları da şahsı görmek için hastaneye geldi. Polis ekiplerinin görüş için izin vermemesi üzerine Müslük K. ile polisler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 3'ü polis 6 kişi yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi de gözaltına alındı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.