Haziran ayı toplantıları devam ediyor

İl Genel Meclisinde Pazartesi günü başlayan Haziran ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Salı günü gerçekleşen oturumunda üç madde görüşülerek karara bağlandı.

Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşen İl Genel Meclisi Haziran ayı toplantıları devam ediyor. Salı günü gerçekleşen oturumda meclis üyeleri üç gündem maddesini karara bağladı.

Haziran ayı toplantılarının Salı günü gerçekleşen oturumunda ilk olarak İstanbul ili Fatih ilçesi Hasan Halife Mah. Sarı Abdullah Cad. No:14’de bulunan 240 ada, 18 nolu parselde kayıtlı 52,25 metrekare yüzölçümlü mülkiyeti İl Özel İdaresine ait taşınmazın satışı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonundan gelecek raporlar görüşüldü. Her iki raporda ortak görüş olarak söz konusu taşınmazın satışının uygun olmadığı belirtilirken, raporlar oy birliği ile kabul edildi.

Meclis üyeleri toplantıda, İl Özel İdaresi 2014 yılı bütçesinin Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bölümündeki 1,500,000 TL. ödenekle II. Kat sati kaplama asfalt programının yapılması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen raporu da görüştü. Rapor oy birliği ile kabul edildi.

03 Haz 2014 - 20:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.