Her gün yüzlerce ekiple denetim

Koronavirüs vakalarında artış yaşanan ilimiz Bolu’da, denetimler hayatın her alanında Valilik koordinesindeki yüzlerce ekiple gerçekleştiriliyor.

Haber: N. Halid Altundal

Valilik koordinasyonunda, ilimizde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında denetimler devam ediyor. Son açıklanan vaka sayısı haritasına göre haftalık 900’ü aşkın vakaya ulaşan ilimizde denetimler, yüzlerce personelin katılımı ile gerçekleştiriliyor. Son yapılan uygulamada 431 ekip ve 1277 personel toplu ulaşım araçları, restoran, kafe, düğün salonlarının yanı sıra cadde ve sokaklarda vatandaşlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde koronavirüs tedbirlerini ihlal eden vatandaşlar ve işletmelere cezai işlem uygulanırken ekipler tarafından salgının yayılımının önlenmesi adına kurallara uyulması çağrısı sık sık tekrar edildi.

07 Nis 2021 - 13:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.