Herkese örnek oldular

Mudurnu Belediyesi ve Mudurnu Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği'nin organizasyonu ile başlatılan temizlik kampanyası Mudurnu halkından tam puan aldı. Kampanyaya katılan Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Mudurnu Belediyesi...

Mudurnu Belediyesi ve Mudurnu Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği'nin organizasyonu ile başlatılan temizlik kampanyası Mudurnu halkından tam puan aldı. Kampanyaya katılan Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Mudurnu Belediyesi Sosyal ve Kültürel Hizmetler Gönüllüsü Kamuran Esen, Mudurnu Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği Başkanı Necdet Akay, meclis üyeleri, tarihi konak işletmecileri ve vatandaşlar ellerindeki çöp poşetleriyle mahalle ve caddelerde dolaşarak çöp topladı. Toplanan çöpler belediye ekiplerine teslim edildi. Mudurnu Kaymakama Nurullah Ertaş, başlatılan kampanyaya tam destek verdiğini belirterek, çevre temizliği konusunda vatandaşların yanı sıra öğrencilerin de bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi. Belediye Başkanı Mehmet İnegöl de daha temiz bir Mudurnu için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini bildirdi.

29 Eki 2012 - 23:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.