Herkesin tercihi buradan yana

İlimizin İzzet Baysal Caddesini gören seyit terası olan Taşhan Cafe & Restaurant, protokolün de uğrak yeri haline geldi. Geçtiğimiz haftalarda Taşhan’ı Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Reha Denemeç ziyaret etti.


Haber: BMA

Restore edilerek hizmete girdiği gün itibariyle ziyaretçi akınına uğrayan Taşhan Cafe & Restaurant, ilgi odağı olmaya devam ediyor. Tarihi havası ve ilçelere özel odaları ile vatandaşların buluşma mekanı haline gelen Taşhan Cafe, geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Reha Denemeç’i ağırladı. Taşhan’ın otantik yapısını çok seven Denemeç, kaliteli hizmet dolayısıyla işletme sahiplerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

İlimiz protokolü tarafından da tercih edilen mekan konumunda olan Taşhan, zaman zaman Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Bolu İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğana ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş’i de ağırlıyor.

22 Haz 2018 - 10:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.