Highway, İzzet Baysal’ı unutmadı!

Bolu’nun manevi babası, hayırsever iş adamı merhum İzzet Baysal, vefatının 20. Yılında Highway Outlet’te anıldı.

Haber: Aysun Beykoz

Kurmuş olduğu İzzet Baysal Vakfı aracılığı ile, Bolu’ya eğitim ve sağlık alanında yüzlerce eser kazandıran, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin kurucusu, hayırsever iş adamı İzzet Baysal, ölümünün 20. Yılında da unutulmadı. Alışveriş Merkezi Yönetimi tarafından, Highway Outlet’te bulunan tüm mağaza çalışanlarına sabahın erken saatlerinde İzzet Baysal’ın anısına yaka kokartı dağıtılırken, çalışanlar gün boyunca yakalarında taşıdıkları İzzet Baysal fotolu yaka kokartları ile O’nun anısını bir kez daha yaşatmış oldular. Bunun yanı sıra, merhum İzzet Baysal’ın ölümünün 20. Yılına özel olarak Highway Outlet tarafından resmi sosyal medya hesaplarında paylaşılan ve İzzet Baysal’ın kendi sesinden konuşmasının yer aldığı özel video da binlerce takipçi tarafından ilgiyle izlendi.

05 Mar 2020 - 17:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.