HİGHWAY’DEN ‘ALADAĞ’ RESİM SERGİSİ

2000 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren Ressam Mustafa Aladağ 29 Aralık Cumartesi günü Highway Sanat Galerisinde resim sergisini açıyor. ‘Aladağ’dan Aladağlara’ isimli Mustafa Aladağ Grubu...

2000 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren Ressam Mustafa Aladağ 29 Aralık Cumartesi günü Highway Sanat Galerisinde resim sergisini açıyor. ‘Aladağ’dan Aladağlara’ isimli Mustafa Aladağ Grubu resim sergisi Cumartesi günü saat 15.00’da açılacak.

Highway Outlet AVM, yeni açtığı sanat galerisinde resim sergilerini açmaya devam ediyor. Highway’da son olarak ise Mustafa Aladağ’ın açacağı ‘Aladağ’dan Aladağlara’ resim sergisine ev sahipliği yapacak. Galeride Mustafa Aladağ’ın yanı sıra Ayşenur Zobar, Defne Öztürk, Elif Yıldırım, Emel Demirdizen, Evrim Ergin, Işıl Nil Kaymaz, Leman Karaca, Necla Arıkan, Özlem Vurgun ve Ferhat Dal’ın resimleri de yer alacak.

MUSTAFA ALADAĞ KİMDİR?

Kars doğumludur. 2000 yılından bu güne Hikmet Çetinkaya Resim Atölyesinde ve kendi atölyesinde çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca, kendi atölyesinde ve SHÇEK Gazi Yetiştirme Yurdunda gönüllü olarak resim dersleri vermektedir. Yurt içi ve yurt dışı özel ve kamu kurumları koleksiyonlarında eserleri bulunmaktadır.

28 Ara 2012 - 19:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.