Hilti hırsızları adliyede

Bolu’da Büyük Camii Mahallesi’ndeki bir yapı market deposundan hilti ve vana çalan hırsızlar, güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek gözaltı işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

Haber: Semih BAYKAL

Edinilen bilgiye göre, ilimiz Büyük Camii Mahallesi’nde bulunan bir yapı market deposundan asker firarisi olan E.Y., V.D. isimli şahıs ve 15 yaşında olduğu öğrenilen bir çocuk, toplamda 25 bin TL değerinde olan 2 tane hilti, pirinç ve bakır vana çaldı. Depo sahibinin şikayetçi olması üzerine güvenlik kaydından kimlikleri tespit edilen 3 hırsız, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda gözaltına alındı.

Asker firarisi olan E.Y., V.D. isimli şahıs gözaltı işlemlerinin tamamlanmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi. 15 Yaşındaki şahıs ise Çocuk Şube Müdürlüğü’ne sevk edildikten sonra serbest bırakıldı.

12 Ara 2017 - 13:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.