Hız göstergesi çarpmanın etkisiyle dışarı uçtu

Bolu – Ankara sınırında bir araç park halinde olan TIR’a arkadan çarptı. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken, aracın direksiyon simidi ve hız göstergesi yola savruldu.

Haber: Semih BAYKAL

Olay sabah saatlerinde, ilimiz Ankara sınırı Cankurtaran Su Deposu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde seyreden 41 YL 857 plakalı bir otomobil, emniyet şeridinde park halinde bulunan Ahmet Ecer idaresindeki TIR’a arkadan çarptı.

Kaza sonrası olay yerine gelen Ankara İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, TIR’ın altında sıkışan aracı çıkarma çalışmalarına başladı. İlk yapılan tespitlere göre, meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Kazanın etkisi ile arabanın direksiyon simidi ile hız göstergesi arabadan uçarak yola savruldu. Arabanın hız göstergesinin saatte 170 km. göstermesi ise kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

13 Eyl 2017 - 17:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.