CHP Sokaktan Medet Umuyor
Ulusal bazda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yerel bazda da CHP Bolu milletvekili Tanju Özcan’ın halkı sokağa dökmek için büyük bir gayret sarf ettiğine dikkat çeken Sayın; “Gençleri geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine sokağa dökmekte bir sakınca görmeyen CHP zihniyeti yaratılacak olan bir kargaşa ortamından medet umarak hükümetin devrilmesini hedefliyor olabilir ama bu yol doğru bir yol değildir. Sandıkta başarılı olmaktan umudunu kesenler artık sokaktan medet umar bir konuma gelmişlerdir” diye konuştu.
CHP 2014’te büyük hüsran yaşayacak
Cumartesi günü Bolu sokaklarında protesto gösterisi yapan binlerce kişiden birçoğunun oraya iyi niyetli bir şekilde geldiğine inandığını vurgulayan Sayın;”Aziz Bolululara, İçki, sigara ve faiz lobisinin gölgesinde çıkartılmak istenen kargaşa ortamından uzak durmalarını ve CHP’nin ekmeğine yağ sürmemelerini öneriyorum. CHP’yi ise 2014 yerel seçimlerinde yaşayacakları derin seçim hüsranıyla şimdiden baş başa bırakıyorum” biçiminde konuştu.
“Farklı görüşlerden rahmet doğar”
İnsanların görüşlerini şiddete başvurmadan özgürce ifade etmelerinin gerekliliğini savunan AK Parti Bolu il başkanı Ömer Sayın; “Farklı görüşlerden rahmet doğar” dedi.
“Türk Baharı” 2002’de başladı
Basın mensuplarının Türkiye’de yaşanan son olayların gölgesinde bir Türk Baharının yaşanıp yaşanmadığı yolundaki sorusunu da cevaplayan Sayın; “Türkiye 3 Kasım 2002 yılından bu yana kendi baharını yaşıyor” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2013, 21:17