İGM’de Şubat mesaisi başlıyor

İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları 4 Şubat Pazartesi günü başlıyor. Meclis üyeleri, hafta boyunca devam edecek toplantılarda Bolu ve ilçeleri ile alakalı gündem maddelerini görüşecek.

Haber: Gönül Olutürk

Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşecek olan İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları Pazartesi günü başlıyor. Toplantıların ilk oturumunda Mudurnu ilçesi, Dedeler köyü hudutlarında tapunun 45 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan Tarım ve Hayvancılık tesis alanı amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planının onanması ile Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait merkez ilçe Salıbeyler mahallesinde bulunan 1288 nolu parsel üzerinde yapılan parselasyon işlemleri sonucunda imar planında sağlık tesis alanı olarak gözüken 1301 parsel nolu 2.022,65 m2.lik parselin 1355.00 m2.lik kısmının Milli Emlak Müdürlüğüne devredilmesi talebi görüşülüp karara bağlanacak.

5 ŞUBAT SALI

Toplantıların Salı günü gerçekleşecek oturumunda ise ilk olarak Merkez ilçe, Kındıra köyü hudutlarında tapunun 2827, 2828, 2829, 2830, 2831 ve 2832 parsel nolu taşınmazlar için hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planının onanması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelecek rapor görüşülecek. Daha sonra Plan ve Bütçe Komisyonundan gelecek rapor doğrultusunda Seben Köylere Hizmet Götürme Birliğine ödenek aktarılması talebi ele alınacak.

6 ŞUBAT ÇARŞAMBA

İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantılarının Çarşamba günü gerçekleşecek oturumunda d Mengen ilçesi Kayabaşı köyü ve mahallelerine içme ve kullanma suyu tahsisi ile Yeniçağa ilçesi Hamzabey köyü ve mahallelerine içme ve kullanma suyu tahsisi hakkında Çevre Sağlık Komisyonundan gelecek raporlar görüşüldükten sonra Merkez ilçe, Banaz köyü, Keşler mahallesine içme ve kullanma suyu tahsisi talebi karara bağlanacak.

7 ŞUBAT PERŞEMBE

Toplantıların Perşembe günü gerçekleşecek oturumunda ise Merkez ilçe Çepni köyü hudutlarında Turizm tesis alanı amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planının onanması konusunu görüşecek olan meclis üyeleri Cuma günü gerçekleşecek son oturumda ise

Merkez ilçe Bakırlı köyü hudutlarında tapunun 185 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan Kırsal turizm tesis alanı amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planının onanması talebini görüşüp karara bağlayacak.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.