İki gün yağışlı geçecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan hava tahmin raporu yayımlandı. Bolu ve yurt genelindeki birçok ilde bugün sağanak yağış etkili olurken hava sıcaklıkları birkaç derece birden düştü. Meteoroloji olası olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısı yaptı.

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Batı Karadeniz, Akdeniz, Doğu Anadolu ile Bolu, Düzce, Karabük, Antalya, Gaziantep, Kilis, Batman ve Siirt çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın doğusu, Karadeniz kıyıları, Bolu, Zonguldak, Kastamonu, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Sivas ve Osmaniye çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

BOLU’DA HAVA NASIL OLACAK?

İlimiz özelinde ise iki gün boyunca yağışlı hava hüküm sürecek. Bugün ve Cuma günü % 80 ila 90 ihtimalle ilimizde yoğun yağışlı bir hava olacak. Hava sıcaklığı ise 16 ila 14 derece dolaylarında gerçekleşecek. Hafta sonu itibarıyla il genelinde hem hava sıcaklıkları 5 ila 10 derece artacak. Hem de Güneşli hava 10 gün boyuna ilimizde hakim olacak.

22 Eyl 2022 - 11:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.